top of page

THE AI AGE BEGINS

Oppdatert: 22. mar.

Dette kunne vi høre fra Peter Leyden, da han 12. mars (2024) holdt en KI-event i San Francisco.

 

En av oppgavene mine på BI er å arrangere master of management-programmet ‘Digitalisering, Innovasjon og Forretningsmodeller’, og en av samlingene går i San Francisco i mars hvert år.

 

Vi fikk høre Peter Leyden da BI-gruppen var på Berkeley-universitetet, og noen av oss fikk høre ham igjen et par dager senere på Shack15 i San Francisco, hvor temaet var mulighetene som AI bringer med seg.


Peter Leyden:

THE AI AGE BEGINS er en serie med eventer som går i San Francisco; de neste to eventene er planlagt for april og juni.

 

Kjenner du ikke til Peter Leyden fra før, eller vet hvor hans materiale er tilgjengelig, så er dette korte innlegget en oppfordring til deg om å følge ham.

Flere enn ham sier at nå er fokuset på AI, vi hører det overalt. Men det han gjør er å lage events og engasjere store deler av de fremste tenkerne om AI og belyse muligheter og konsekvenser.

 


Dette gjør Peter Leyden unik. Han poster dessuten masse kvalitetsmateriale som er fritt tilgjengelig.

 

Du finner materialet ved å søke ham opp på Linkedin: Peter Leyden eller gå til https://peterleyden.substack.com/p/the-ai-age-begins

 

Selv jobber jeg med en bok som har arbeidstittelen: Responsible AI Transformation. Den kommer etter planen på Routledge Studies in Innovation, Organizations and Technology i 2025. Mer om boken senere. Men gjennom møter og events i San Francisco-området henter jeg inspirasjon og innsikt.

 

Dette er det første innlegget jeg har på bloggen. Målet er å lage 3-4 innlegg i måneden. De første innleggene vil dreie seg om opplegget jeg stod bak i San Francisco 10.-13. mars og refleksjoner rundt det. Håper det har interesse, og at det oppstår dialog i kjølvannet av dette initiativet.


Hva jobber du eller din bedrift med når det gjelder generativ AI? Kom gjerne med noen kommentarer.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page